Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus etsii nuorta assaria!

/

Pohjois-Karjalan kansanterveys ry hakee tiedotus- ja tapahtuma-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.9.2018 – 30.6.2019 (10 kk). Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II -avustusohjelmaa, joten hakijan tulee olla alle 30-vuotias ja palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.

Tiedotus- ja tapahtuma-assistentin tehtävät:

Tehtäviisi kuuluu sosiaalisen median ja verkkosivujen päivittäminen sekä mediatiedotteiden ja juttuvinkkien kirjoittaminen printtimediaan. Toimit myös eri tapahtumien avustajana (suunnitteluvaiheessa ja paikan päällä). Lisäksi tehtäviisi kuuluu kokousten valmistelussa avustaminen, arkistointi- ja muut toimistotehtävät.

Vaatimukset:

Tiedotus- ja tapahtuma-assistentilta edellytämme kiinnostusta järjestökenttää kohtaan, joustavuutta, reipasta ja aktiivista työotetta ja hyviä atk-taitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista taitoa. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteisötaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta ja luovuutta.

Tarjoamme:

- Mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden terveyden edistämisen kehittämistoimissa (voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sovitusti)

- Tukea työelämävalmiuksien edistämiseen ja jatkotyöllistymismahdollisuuksien parantamiseen

- Kokoaikatyö

- Palkka 2100 €/kk

 

Hakeminen:

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 23.8. klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@pkkansanterveys.fi

Lisätietoja: Kari Hyvärinen 044 322 4848 tai kari.hyvarinen@pkkansanterveys.fi

Kaikki syömään! — Heinävaaraan kouluruokailun mallikoulu

/

Tuore kouluterveyskysely (2017) osoitti, että Pohjois-Karjalassa neljäsosa perusopetuksen 8. ja 9 -luokkalaisista jättää koululounaan väliin vähintään yhtenä päivänä viikossa. Lisäksi aterianosista jopa 85%  jätetään syömättä.

Mitä keinoja meillä olisi kouluruokailun edistämiseksi?

Nyt siihen on keinoja oheisen ideakirjan avulla, jonka avulla kannustetaan oppilaita osallistumaan kouluruokailuun ja kehittämään siitä yhdessä päivän paras tauko!

Ideakirjassa kannustetaan oppilaita ruokailun suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin, jota opettajat ja koulun muu henkilökunta innostaa ja ohjeistaa. Sen lisäksi osallistetaan myös lasten ja nuorten perheitä.

Kouluruokailun kehittäminen on koulun yhteinen projekti, joka edellyttää sitoutumista ja yhteistyötä opettajilta, oppilaista ja ruokapalveluhenkilökunnalta, vanhemmilta sekä muilta sidosryhmiltä.

Kouluruokailun ideakirja antaa siihen hyvät ja selkeät raamit – tutustu ja toteuta!

Kouluruokailun ideakirjaa voit selailla täällä (muistathan suurentaa dokumentin koko ruudun kokoiseksi) tai voit ladata sen pdf-tiedostona täältä.

Terveysturinat Juuan S-marketilla tiistaina 22.5

/

Terveysturinat Juuka

Järjestöjen yhteinen terveyskiertue saapuu Juukaan Syöpäviikolla tiistaina 22.5 kello 12–15. Löydät meidät uuden S-marketin tiloista, osoitteesta Karjalantie 1. Paikan päällä voit muun muassa pyöräyttää onnenpyörää ja voittaa palkintoja, opetella sydäniskurin käyttöä, saada ravitsemusneuvontaa ja mittailla terveyttäsi. Tervetuloa käymään vaikkapa kauppareissun ohessa!