Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Lasten Semppi, taaperot

  Lasten Semppi-salkku 1–6-vuotiaille

  0,00  per päivä

  Lasten Semppi-salkku 1–6-vuotiaille sisältää alle kouluikäisille soveltuvaa havaintomateriaalia ja tehtäviä sekä ohjaajalle tarkoitettua tukimateriaalia terveysaiheisten teemojen käsittelyyn. Materiaalia löytyy viidestä eri teemasta: liikunta, ravitsemus, suun terveys, uni & lepo sekä mielen hyvinvointi & tunnetaidot.

 • Lasten Semppi kouluikäiset

  Lasten Semppi-salkku 7–12-vuotiaille

  0,00  per päivä

  Lasten Semppi-salkku 7–12-vuotiaille sisältää alakouluikäisille lapsille soveltuvaa havaintomateriaalia ja tehtäviä sekä ohjaajalle tarkoitettua tukimateriaalia terveysaiheisten teemojen käsittelyyn. Materiaalia löytyy kuudesta eri teemasta: liikunta, ravitsemus, suun terveys, uni & lepo, mielen hyvinvointi & tunnetaidot sekä savuttomuus.

 • Liikuntasalkku

  Liikuntasalkku

  0,00  per päivä

  Liikuntasalkku sisältää nuorille, aikuisille ja ikäihmisille esitteitä ja havainto- ja esittelymateriaalia liikuntasuosituksista sekä terveyskunnon ja fyysisen aktiivisuuden arviointivälineitä. Salkun lainaamisen yhteydessä on mahdollisuus lainata myös liikuntavälineitä.

 • Mielenterveyssalkku

  Mielisalkku

  0,00  per päivä

  Mielisalkku sisältää mielenhyvinvointiin liittyvää materiaalia niin kaikenikäisille kuin myös erikseen nuorille, aikuisille ja ikäihmisille jaoteltuna. Lisäksi salkussa on näytekappaleena muutamia stressileluja sekä hieronta- ja piikkipallo.

 • Nikotiinittomuussalkku

  Nikotiinittomuussalkku

  0,00  per päivä

  Nikotiinittomuussalkku sisältää esitteitä ja havainto- ja esittelymateriaalia eri ikäisille tupakkatuotteista, niiden käytön haitoista, lopettamisen tuesta sekä nikotiinittomuuden hyödyistä.

 • Seksuaaliterveyssalkku

  Nuorten seksuaaliterveyssalkku

  0,00  per päivä

  Nuorten seksuaaliterveyssalkku tuo esille seksuaalisuuden moniulotteisuutta. Salkku sisältää mm. toiminnallista materiaalia, pelejä, esitteitä sekä infotauluja.

 • Päihdesalkku

  Päihdesalkku

  0,00  per päivä

  Päihdesalkku sisältää esitteitä ja havainto- ja esittelymateriaalia nuorille ja aikuisille alkoholin käytön haitoista, käytön vähentämisen sekä käytön määrän itsearvioinnista. Salkussa on myös esittelymateriaalia yleisimmistä huumeista, kannabiksesta ja sekakäytöstä.

 • Ravitsemussalkku

  Ravitsemussalkku

  0,00  per päivä

  Ravitsemussalkku sisältää havaintomateriaalia, esitteitä ja ravitsemussuosituksista sekä testejä oman ravitsemuksen arviointiin.

Semppi-salkkujen yleiset varausohjeet

Salkkujen ja varusteiden lainaamisaika kuljetuksineen on yhdelle lainaajalle enintään 5 arkipäivää.  Noutaminen ja palautus arkipäivinä klo 8–16 välillä, ellei toisin ole sovittu. Lainaamisaikana salkun sisällöstä vastaa aina lainaaja.

Salkun lainaaminen on maksutonta ja salkun sisältämää esitemateriaalia saa kopioida. Esitemateriaaleista suurin osa löytyy esitteen tekijän kotisivulta sähköisessä muodossa.

Semppi-salkkujen ja Semppi-varusteiden kuljetuksesta vastaa salkun lainaaja. Muista varata varauskalenterista kuljetuksiin tarvittava aika, esim. käyttöpäivää edeltävä ja sen jälkeinen päivä. Laita viestikenttään tieto, milloin haet lainaamasi tavarat, mikäli tiedät sen jo salkkua varatessasi.

Salkun sisällön puhtaus on lainaajan vastuulla. Käytön jälkeen puhdista havaintomateriaali desinfiointiaineella ennen salkkuun pakkaamista. Palauta Semppi-salkku ja Semppi-varusteet siistissä kunnossa.

Täytäthän lainauksen päätyttyä palautekyselyn, jonka löydät salkun lukemalla salkun kannesta löytyvät QR-koodin. Keräämme palautteen avulla käyttäjä- ja kohderyhmätietoja sekä kehitämme salkkujen sisältöä.