Semppi-salkkujen käyttö- ja varaussäännöt

© Jani Penttinen

Semppi-salkkujen sisältö on lainattavissa rajoitetusti Covid-19 -tilanteesta johtuen. Salkuista on poistettu vaikeasti puhdistettavia materiaaleja.

Lainaa Semppi-salkku-materiaalia ja -välineitä terveyden edistämisen tapahtumiin Semppi-terveyspisteille tai paikkoihin, joissa haluaisit tuoda salkun terveysteemaa esille. Halutessasi voit varata useammankin Semppi-salkun käyttöösi.

Salkun lainaaminen on maksutonta ja salkun sisältämää esitemateriaalia saa kopioda. Esitemateriaaleista suurin osa löytyy esitteen tekijän kotisivulta sähköisessä muodossa. Myös Pop up -Semppi-varusteiden lainaaminen on maksutonta.

Semppi-salkkujen ja Semppi-varusteiden kuljetuksesta vastaa salkun lainaaja. Muista varata varauskalenterista kuljetuksiin tarvittava aika, esim. käyttöpäivää edeltävä ja sen jälkeinen päivä. Laita viestikenttään tieto, milloin haet lainaamasi tavarat, mikäli tiedät sen jo salkkua varatessasi.

Salkkujen ja varusteiden lainaamisaika kuljetuksineen on yhdelle lainaajalle enintään 5 arkipäivää.  Noutaminen ja palautus arkipäivinä klo 8 – 16 välillä, ellei toisin ole sovittu. Lainaamisaikana salkun sisällöstä vastaa aina lainaaja.

Salkun sisällön puhtaus on lainaajan vastuulla. Käytön jälkeen puhdista havaintomateriaali desinfiointiaineella ennen salkkuun pakkaamista. Palauta Semppi-salkku ja Semppi-varusteet siistissä kunnossa. Täytä salkussa oleva palautelomake ja jätä se salkkuun päällimmäiseksi. Keräämme lomakkeen avulla käyttäjä- ja kohderyhmätietoja.