Taksistartin tikkahaaste houkutti Juuassa

/

35630482221_27eae917da_kKävimme eilen torstaina pistäytymässä Taksistartti-hankkeen merkeissä Juuan iltatorilla. Teemana oli siis kesäinen tikanheittohaaste, jossa iltatorin kävijät pääsivät haastamaan paikallisen taksinkuljettajan eli Mika Turusen mökkitikan nakkelussa. Tikanheitto on muuten hyvä kesäinen keino pitää terveellinen tauko istumisesta hankkeemme teeman mukaisesti!

Asemoimme itsemme kätevästi torin kulmalla sijaitsevalle taksikopille. Viileästä suomalaisesta kesäsäästä huolimatta iltatorilla oli mukavasti kävijöitä ja moni vieraili myös Taksistartin pisteellä. Taksinkuljettaja Mika antoi kävijöille kelpo vastuksen harjoittelun vähäisyydestä huolimatta! Kaikki kävijät pääsivät kuitenkin osallistumaan aktiivisuusrannekken arvontaan. Voittajaksi arvottiin Jarno Nevalainen. Samoin palkittiin kovin tikkatulos, jonka sai nimiinsä Emil Huttunen 31 pisteellä. Emil saa palkinnoksi Mölkky-pelin. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitoksia kaikille osallistujille!

Seuraavassa kuvakavalkadia eilisillan tapahtumasta ja kävijöistä: kunnanjohtajasta tryffelikoiraan ja vauvasta vaariin! Kuvat otti loistava viestintäassistenttimme Jani Penttinen.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.