Yhdistysohjelman pohjalta tehdään oma liite

/

liitePohjois-Karjalan uusi yhdistysohjelma (2015–2020) julkaistiin viime keväänä, ja lokakuun lopussa julkaisun tiimoilta JAKE-hankkeen suunnitelmissa on julkaista yhdistysten oma tabloid-liite sanomalehti Karjalaisen välissä.

4-sivuisen tabloidin kanteen kuvataan pääasiassa graafisesti Miun yhistys -ohjelman tavoitteita ja toimenpide-ehdotuksia. Sisäsivuilla teemoista jatketaan – tosin paikallisten yhdistysten ja ihmisten innoittavien esimerkkien näkökulmasta.

Takasivulle yhdistysten on mahdollista ostaa ilmoitustilaa esimerkiksi tuleville tapahtumille, omalle logolle, jne. Lähde siis mukaan – tuo yhdistyksesi esille koko maakunnan yhdistysliitteessä! Hinnat ja lisätietoa täältä.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.