Aika Tiistaina 21.5.2019 klo 8.45 – 16.00.
Paikka Karelia-ammattikorkeakoulu, Iso auditori (A-talo), Tikkarinne 9, Joensuu
Järjestäjät
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote ja
Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus
Kohderyhmä
Alueen terveydenhuoltohenkilöstö, ravitsemusterapeutit, päivähoidon, varhaiskasvatuksen ja alakoulujen työntekijät, kotitalous- ja terveystiedon opettajat sekä elintarvikeyritysten ja järjestöjen edustajat
Sisältö
Koulutuspäivän aikana tutustutaan ajankohtaisiin keho- ja ruokakasvatuksen työotteisiin ja menetelmiin, joita voidaan soveltaa niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin kohdattaessa.
Päivän aikana pohditaan yhdessä:
- Miksi kehosuhteella on väliä, kun edistetään terveyttä ja hyvinvointia?
- Mitä tarkoitetaan terveyttä kaiken kokoisena -lähestymistavalla ja ruokasuhteen viitekehyksellä?
- Miten keho- ja ruokakasvatus sisältyvät kokonaisvaltaiseen pedagogiikkaan?
- Millaisia käytännön harjoituksia ja materiaaleja voi käyttää keho- ja ruokatyöskentelyssä eri ikäisten kanssa?