TYKEs-hankkeen järjestämä luento liikunnan motivaatiotekijöistä 20.2. klo 18 Kiteellä, Tohmajärvellä ja Rääkkylässä

/

TYKEs — Työkuntoa Keski-Karjalaan ‑hankkeen järjestämä avoin ja maksuton luento aiheesta “Vahva keho, vahva mieli -miten luot voittavia tapoja ja pysyvämpää motivaatiota?” järjestetään torstaina 20.2.2020 klo 18.00-19.30 Kiteellä, Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisen Kiteesalissa. Puhujana on suorituskykyvalmentaja Mikko Paunonen. Luennolla pohditaan mm. seuraavia kysymyksiä: Mikä tekee liikunnasta niin välttämätöntä meille? Miten mieli käyttäytyy motivaation kannalta katsottuna tai miksi tapojen muuttaminen on niin haastavaa tai miksi sen ei sitä tarvitsisi olla? Katso myös Mikko Paunosen videotervehdys ennen luentoa: https://youtu.be/H-Ra-XB7-P4 

Luento striimataan suorana Tohmajärvelle ja Rääkkylään. Tohmajärvellä luentoa voi seurata Tietäväisen koululla Maiju Lassila-salissa (Asematie 35A) ja Rääkkylässä kunnantalon valtuustosalissa (Kinnulantie 1).

Tervetuloa paikan päälle Kiteelle tai etäseurantatilaisuuksiin!

 

TYKEs-hanketta rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto, Kiteen kaupunki sekä Tohmajärven ja Rääkkylän kunnat, Pohjois-Karjalan liikunta (Pokali) ja Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus.

Lisätietoja: Ellinoora Ojala, etunimi.sukunimi@pkkansanterveys.fi, puh. 050 476 3424

Ellinoora Ojala