Järjestötoimija, tule mukaan kehittämään Semppi-pisteiden toimintaa!

/

Semppitekstillä

Syyskuussa lanseeratuilla Semppi-terveyspisteillä on tietoa ja arviointivälineitä muun muassa ravitsemukseen, savuttomuuteen ja verenpaineeseen liittyen. Järjestöt voivat myös hyödyntää terveyspisteitä ja järjestää niillä esimerkiksi tietoiskuja, mittauksia tai teemapäiviä. Pisteellä voi esitellä järjestön omaa toimintaa tai järjestää esimerkiksi ravitsemukseen tai jonkin sairauden ennaltaehkäisyyn liittyvän teemapäivän. Tämän tyyppiset tietoiskut ja tempaukset voivat kytkeytyä myös valtakunnallisiin teemapäiviin.

Kaikki järjestötoimijat ovat tervetulleita pohtimaan, miten Semppi-pisteitä voidaan kehittää ja millaista tapahtumia niillä voidaan yhteistyössä järjestää. Seuraavat Semppi-terveyspisteiden kehittämispalaverit järjestetään 25.11. kello 13.30 Nurmeksessa kirjaston neuvotteluhuoneessa, 4.12.klo 14 Kiteen ammattiopistolla ja 10.12. Kontiolahden terveysaseman neuvotteluhuoneessa.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.