Tule meille töihin PUHTI-elintapavalmennus -kehittämishankkeeseen!

/

 

Toteutamme Stea-rahoitteisen PUHTI-elintapavalmennus -kehittämishankkeen (2022 – 2023), jossa kehitämme työttömille suunnattua ryhmämuotoista elintapavalmennusta ja sen sopivuutta tulevan hyvinvointialueen/kuntien palvelurakenteisiin. Hankkeessa tuetaan valmennukseen osallistuvien työttömien työ- ja toimintakykyä elintapaohjauksella. Työttömät ovat mukana hankkeessa kehittämässä heille suunnattua elintapavalmennuksen palvelutuotetta yhdessä meidän, Siun soten ja Joensuun kaupungin työllisyyden tukipalvelujen kanssa.

Työttömän elintapavalmennus kestää 6-10 kk. Asiakkaan elintapavalmennus alkaa selvitysvaiheella, jossa tehdään terveysmittaukset sekä keskustellaan kunkin asiakkaan valmennuksen tavoitteet. Tämän jälkeen valmennettavalla on mahdollisuus osallistua noin 10:een ohjattuun tapaamiskertaan. Tapaamiset pitävät sisällään muun muassa yhteistä liikuntaa, keskustelua ravitsemus- ja päihdeasioista ja unen tärkeydestä sekä palautumisesta. Tapaamiskertojen lisäksi asiakkaalla on myös mahdollisuus etäyhteyteen. Asiakas saa käyttöönsä aktiivisuusmittarin, jolla seurataan muutoksia terveyskäyttäytymisessä. Annettava valmennus tukee työttömän työnhakukuntoisuutta ja edistää hänen terveyttä sekä luo pohjaa terveellisille elintavoille.

Haemme 1.3.2022 – 31.12.2023 ajalle määräaikaiseen työsuhteeseen: 

1. Elintapakoordinaattoria

Tehtävässäsi vastaat PUHTI-elintapavalmennus -hankkeen koordinoinnista, sidosryhmäviestinnästä sekä hankkeen raportoinnista ja hallinnosta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toimia elintapavalmentajan työparina ryhmätoimintojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

2. Elintapavalmentajaa

Tehtävässäsi vastaat Joensuun kaupungin alueen työttömien asiakkaiden ryhmämuotoisesta prosessinomaisesta elintapaohjauksesta, kunto- ja terveysmittauksista ja ryhmätoimintojen suunnittelusta, toteutuksesta sekä viestinnästä yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Molempien työntekijöiden työpiste on Kansanterveyden keskuksella osoitteessa Siltakatu 10 A 16, Joensuu.

Tehtäviin valittavilta henkilöiltä odotamme:

  • Liikunta- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta elintapaneuvonnasta/liikuntaneuvonnasta
  • Kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä
  • Mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme:

  • Innostavan työympäristön
  • Innovatiivisen tehtäväkokonaisuuden
  • Näköalapaikan maakunnan terveyden edistämisen kehittämistoimiin

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa pe 11.2.2022 klo 15 mennessä:

  • sähköpostilla kari.hyvarinen@pkkansanterveys.fi tai
  • kirjeitse Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus, toiminnanjohtaja Kari Hyvärinen, Siltakatu 10 A 16, 80100 Joensuu.

Hakuaika alkaa 28.1.2022 klo 8 ja hakuaika päättyy 11.2.2022 klo 15.

Haastattelut pidetään helmikuussa viikolla 7.

Lisätietoja hankkeesta: Kari Hyvärinen, toiminnanjohtaja, 044 322 4848.
Lue lisää toiminnastamme täältä.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.