Terveysturinat-kevätkiertue Outokummussa 26.5.

/

terveysturinat2016_web_2016-2

Terveysturinat-kevätkiertue jalkautuu kevään aikana ympäri Pohjois-Karjalaa. Terveysturinoissa on tarjolla maksuttomia terveysmittauksia ja testejä, Semppi-terveyspisteen esittelyä sekä tietoa useiden kansanterveysyhdistysten toiminnasta.
Kiertue pyörähtää torstaina 26.5. Outokumpuun valtakunnallisen syöpäviikon merkeissä. Outokumpulaisia kutsutaan juttelemaan terveydestä ja tekemään terveysmittauksia S-Marketin eteen klo 11-14. Turinoinnin lomassa tarjotaan kahvit.

Terveysturinat on Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen, Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Sydänpiirin yhdessä järjestämä kiertue, jonka tavoitteena on jalkautua ihmisten pariin ja kutsua kansanterveysyhdistykset yhteen.

Outokummun lisäksi turinoita on jo järjestetty Maailman terveyspäivänä Rääkkylässä ja Sydänviikolla Joensuussa Katsastus Kovalaisella. Vielä tulossa on turinat 31.5. kansainvälisenä tupakattomana päivänä Joensuun torilla sekä 13.6. Nurmeksen iltatorilla.
Tervetuloa tarkistamaan tärkeitä mittoja sekä turinoimaan terveydestä!

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.