Terveysturina-kiertueen finaali Polvijärven S-Marketilla 29.9.2018 klo 10-14

/

Tämän vuoden Terveysturina-kiertue päättyy Polvijärven S-Marketille. Maailman Sydänpäivän aikana esittelyssä on terveyden kannalta monta tärkeää asiaa.

Tule tunnistamaan Sydänmerkki ja tee kaupassa opastettu tutustumisretki Sydänmerkki-tuotteisiin. Esillä on myös kansalaiskäyttöön tarkoitettu sydäniskuri, tuttavallisimmin sanottuna deffa-, jonka käyttöä voit opetella. Istuminen tappaa, totta vain tarua – se selviää paikan päällä. Tule kuulemaan kuinka elintapojen muutos kannattaa syöpäriskin vähentämisessä. Tarjolla myös tietoa siitä, kuinka pidät kolikot paremmin kukkarossa.

Pistäydy turinoimaan terveydestä ja tutustumaan toimintaamme kauppareissun tai päiväkävelyn ohessa. Olet sydämellisesti tervetullut!

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.