Tänä vuonna aion …

/

Uusi vuosi on alkanut, loma on ohi, toimistossa käy taas hulina ja vilske – on tammikuu. Monet ihmiset aloittavat uuden vuoden tekemällä uudenvuodenlupauksen. Tämä lupaus usein sisältää fyysisen ja mielen hyvinvoinnin parantamisen. Ja se on aivan mahtavaa!

Ehkä haluat liikkua enemmän, syödä terveellisemmin, stressata vähemmän, oppia jotain aivan uutta, matkustaa, tai vain keskittyä hetkeen ja nauttia elämästä tässä ja nyt? Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Jos inspiraatio omalle uudenvuodenlupaukselle kuitenkaan ei ole vielä iskenyt, niin miksi et liittyisi mukaan suomalaiseen vuosittaiseen Tipaton tammikuu ‑perinteeseen? Säännöt ovat helppoja ja terveyshyödyt valtavat. Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto ja EHYT ry haastaa Suomen kansan olla juomatta koko tammikuun ajan. Tammikuussa 2019 Tipattoman aiheena on tissuttelu, ja keskustelua käydään ”Tarviinko mä tän?” ‑teemalla.

Tipattoman tammikuun merkeissä Ani Kellomäen Pullonpyörittäjä-podcast julkaistaan kerran viikossa osoitteessa www.tipaton.fi. Podcastissa jutellaan alkoholista lasissa sekä kulttuurissa ja luvassa on neljä jaksoa. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan median moniottelija Sampo Marjomaan kanssa ”alkoholihuumorista”.

Mutta olkoon sinun uudenvuodenlupauksesi mitä ikinä vain: onnea lupauksellesi! Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus toivottaa sinulle terveellistä uutta vuotta! ♥

 

Avatar

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.