Takaisin luontoon! Ihmisen ja luonnon vuorovaikutus esillä seminaarissa Joensuun tiedepuistolla 31.1.2019

/

Miten luonto edistää ihmisten terveyttä ja miten me edistämme luonnon terveyttä? Näihin kysymyksiin voimme löytää vastauksia vain jalkautumalla itse luontoon – ja siihen on hyvä kasvaa jo pienestä pitäen.

Tammikuun lopussa pidettävässä Takaisin luontoon -seminaarissa Joensuun tiedepuistolla tarkastellaan ihmisen toimintaa luonnossa sekä luonnon terveysvaikutuksia. Seminaari keskittyy erityisesti luonnossa liikkumisen kestävän kehityksen käytäntöihin ja luonnossa liikkumisen kasvatuksellisiin näkökulmiin. Seminaarissa on tarjolla pienoisluentoja, mm. emeritusprofessori Tari Haahtelan luento ”Luontoaskel lapsen terveydeksi”. Luentojen lisäksi esitellään esimerkkejä erilaisista luonto- ja ympäristötoiminnoista sekä keskustellaan.

Seminaarin järjestävät Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Hyvinvointi, ympäristö ja liikkuminen -neuvottelukunta ja Itä-Suomen liikuntaopisto.

Seminaari järjestetään Joensuun Tiedepuistolla to 31.1. klo 13-16. Ilmoittaudu tästä ma 28.1. mennessä.

Seminaarin ohjelman voit ladata täältä.

Tervetuloa mukaan!

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.