Startit käynnistyivät tiistaina Tohmajärvellä

/

IMG_7992

Tiistaina Tohmajärven kesäteatterilla järjestetty Miel virkeeks, keho ketteräks -tapahtuma avasi Startti-kampanjan tapahtumat. Lämpimän sään myötä 150 kävijän tavoite täyttyi helposti.

Tapahtuman tavoitteena oli järjestäjien mukaan virkistää mieltä ja kehoa yhdessä sekä saada uusia vapaaehtoisia toimimaan vanhusten kanssa. Vanhukset olivatkin tilaisuuden erityisenä kohderyhmänä. Vapaaehtoiset kävelyttivät tai työnsivät pyörätuolissa istuvat Kotipihasta kesäteatterille. Tilaisuudessa esiteltiin vapaaehtoistyötä ja oli mahdollisuus ilmoittautua vapaaehtoiseksi SPR:lle. Tapahtumalla pyrittiinkin  saamaan jatkuvuutta vanhusten ulkoiluttamiselle.

Ohjelmassa oli erilaisia musiikkiesityksiä, yhteislaulua laulattajien johdolla, maistiaisia kesäteatterin ohjelmasta, jumppaa sekä muisteluhetki. Tilaisuuden tarjoiluista ja järjestelyjen päävastuusta vastasivat Järventauksen Martat.

Seuraavat  Startit ovat Joensuussa. 10.5. Joensuun torilla testataan jalkapallotaitoja Pallo on pyöreä kaikille -tapahtumassa ja 14.5. Fiktio Ry järjestää lapsille Ipanareivit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Startti Tohmajärvi”]

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.