Semppisavotta tarjoaa lauantaina terveysmittauksia ja vihersmoothieita

/

semppisavotta_kitee 068

Maaliskuussa alkanut pienten päätösten terveyskampanja Semppisavotta huipentuu lauantaina Joensuun Sokoksella ja Marttakeskuksella järjestettävään päätöstapahtumaan. Kampanjan aikana terveystietoutta on jaettu ympäri maakuntaa, viimeksi maanantaina Kesälahden Mahattomassa ja Kiteen ABC:llä.

Ennen lauantain päätöstapahtumaa kampanjan aikana terveysmittauksia on tehty tapahtumissa noin 1000. Mittaukset ovat usein tarpeellinen, vaikkakin joskus hieman epämiellyttävä herätyskeino.

Lauantaina Sokoksella järjestetään myös kello 12 ja 14 Sydänmerkki-kierroksia, joissa saa vinkkejä terveellisiin arkipäivän valintoihin. Lauantaina vietetään myös valtakunnallista Ravintolapäivää, jonka kunniaksi Martat avaavat toimipisteessään Villin smoothiebaarin. Tarjolla on viittä erilaista smoothieta, joita tarjotaan kahden euron hintaan.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.