Ravitsemuskiertue S-marketeissa ja Prismassa maaliskuun aikana!

/

Ravitsemuskiertue jalkautuu maaliskuun aikana rasva-, sokeri-, ja suolanäyttelyllä viiteen pohjoiskarjalaiseen S-marketiin ja Prismaan. Näyttelyn avulla havainnollistetaan elintarvikkeiden ravintopitoisuuksia rasvan, sokerin sekä  suolan osalta ja herätellään ihmisiä pohtimaan näitä asioita omassa ruokavaliossaan.

Kiertueen toteuttavat Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus ja Pohjois-Karjalan Martat yhteistyössä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa.

Tiedätkö rasva-, sokeri- ja suolapommisi? Tule maistelemaan vähäsuolaista leipää ja keskustelemaan ajankohtaisista ravitsemusasioista oman kunnan S-marketiin ja Prismaan.

Perutut tapahtumat tullaan järestämään myöhemmin erikseen sovittuna ajankohtana Tohmajärvellä, Outokummussa ja Rääkkylässä. Ilmoitamme uudet päivämäärät facebook-sivuillamme https://www.facebook.com/pkkansanterveys/  

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.