Rasva ja kuitu Raati-ruuduilla

/

Raati-ruutujen kautta osallistetaan ja viestitään terveellisten ravitsemustottumuksien puolesta

Pohjois-Karjalan Kansanterveyden keskus, Pohjois-Karjalan Martat ja Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) toteuttavat yhdessä kampanjan, jonka tarkoituksena on herätellä ihmisiä pohtimaan ruokatottumuksiaan. Kampanja toteutettiin ensimmäistä kertaa viime keväänä sydänviikon aikaan, ja nyt kyseinen kampanja saa jatkoa. Seuraavan parin viikon ajan PKO:n toimialueen Raati-ruuduilla Prismassa, S-marketeissa, Sale-myymälöissä ja ABC-myymälöissä pyörii ravinnon rasvaan ja kuituun liittyviä tietoiskuja ja kysymyksiä, jotka pistävät pohtimaan omia valintoja arjessa. PKO:lle kampanjan toteuttaminen on käytännön teko, jolla toteutetaan sekä osuuskaupan yhteistä hyvää -arvoa että edistetään maakunnan elinvoimaisuutta.

Toivomme, että mahdollisimman moni asiakas pysähtyisi ruutujen äärelle ja sen myötä alkaisi pohtia omia ravitsemustottumuksiaan.

Lisätietoa:

POHJOIS-KARJALAN KANSANTERVEYDEN KESKUS Hanna Määttänen, terveyden edistämisen suunnittelija, p. 050 579 0600

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.