Nyt on ideaa! Maksuton Hankehautomo tulee!

/

järjestöjen hankehautomo (3)Sinulla on ajatus, idea tai luonnos. Me tarjoamme vuorovaikutteisen hankehakemuskoulutuksen, jossa saat maksutta asiantuntevaa ja syventävää ohjausta hankehakemuksen tekemiseen järjestötoiminnan kehittämisen asiantuntija, kehittämisjohtaja, dosentti, VTT Janne Jalavan johdolla.

Ensimmäisen päivän (24.1.2017) perehdytys ja ideointipaja on kaikille avoin. Jatkojalostuspäivää vietetään 21.2., jossa kullekin hankeidealle varataan n. 1,5–2 tunnin ohjaus- ja sparraustuokio asiantuntijan kanssa. Huom. Sparrauspäivään mahtuu mukaan max. 15 hankeideaa.

Osallistuaksesi toisen kerran sparraukseen, tulee sinun olla mukana ainakin ensimmäisen kerran työpajaosion ideoinnissa.

Ilmoittautumaan:

http://bit.ly/2hQtrmh

 

 

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.