Nyt on hyvä hetki penkkilenkille!

/

Kaikki Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Anna sydämestäsi -nimikkopenkkikampanjan penkit on nyt vihitty asukkaiden käyttöön.

1.6.2022 Polvijärven torilla otettiin käyttöön keskusta-alueen penkkilenkki iloisissa alkukesän tunnelmissa. Tilaisuudessa avaussanat lausui Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen terveyden edistämisen suunnittelija Hanna Määttänen, jonka jälkeen osallistujille

oli tarjolla reipas alkuverryttely ennen penkkilenkille lähtöä. Avajaislenkillä tutustuttiin Haavikontien lahjapenkkiin ennen tutustumista ortodoksiseen kirkkoon, jossa lenkkeilijöille oli järjestetty kirkon esittelykierros kahvitarjoiluineen. Polvijärven keskusta-alueella on nyt useita uusia levähdyspaikkoja arkiasioinnin tueksi ja kuntalaisten kohtaamisia varten.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus kiittää lämpimästi kaikkia nimikkopenkkikampanjan lahjoittajia sujuvamman arkiliikunnan mahdollistamisesta erityisesti pohjoiskarjalaisille ikäihmisille, lapsiperheille ja liikuntarajoitteisille. Penkkilenkillä tavataan!

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.