Miksi yhteiskunnallinen markkinointi on hyvä työkalu terveydenedistämistyössä?

/

viestintärinki takstistarttiPohjois-Karjala projektin menetelmien jalanjäljissä… Hyvistä tuloksista erinomaisiin yhteiskunnallisella markkinoinnilla!

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Taksistartti-hankkeen viestintäsuunnittelija Anssi Kekkonen ja terveyden edistämisen suunnittelija Eeva Ruutiainen kertovat, kuinka hanketta suunnitellaan, toteutetaan ja kuinka hankkeen tavoitteet saavutetaan yhteiskunnallisen markkinoinnin keinoin.

Keskiviikkona 3.5.2017 klo 10-12, kokoustila SORINA (Siltak. 20 A 11, Joensuu)

Mukaan mahtuu n. 17 osallistujaa.

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/2o9SUO1

Lisätiedot: Viestintärinkiä ja viestinnän koulutuksia koordinoivat Jake-hanke: viestintäsuunnittelija Heidi Korpelainen, heidi.korpelainen@kansanterveys.info sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Kathy-toiminta: viestintäkoordinaattori Marleena Laakso, marleena.laakso@pksotu.fi

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.