Lopeta ja voita -kilpailu kannustaa tumppaamaan

/

Lopetajavoita_Banneri_575x300

Lopeta ja voita -tupakoinnin lopettamiskilpailu käynnistyy jälleen 1.6. Kilpailun pääpalkintona on 3 000 euroa puhtaana käteen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18 -vuotiaat tupakoijat, jotka ovat lopettaneet tai lopettavat 1.1. – 31.5.2015 välisenä aikana.

Osallistujien tulee olla ilman tupakkatuotteita koko kuuden kuukauden (1.6. – 30.11.2015) kilpailujakson ajan. Nikotiinikorvaustuotteet ja lääkärin määräämät vieroituslääkkeet ovat sallittuja. Kilpailun voittajat valitaan arpomalla.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu täyttämällä nettisivuille www.lopetajavoita.fi oleva ilmoittautumislomake.

Usein tupakoija tarvitsee esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaisen tukea tupakoinnin lopettamiseen. Tukea ja henkilökohtaista valmennusta lopettamiseen löydät myös osoitteesta stumppi.fi. Testejä ja tietoa tupakasta vieroittautumiseen löydät THL:n sivuilta.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.