Karjalan XV Lääketiedepäivät 29. — 30.11.2018

/

Perinteinen kahden Karjalan terveysfoorumi Karjalan XV Lääketiedepäivät pidetään Joensuun Tiedepuistolla Louhela-Salissa 29. — 30.11.2018.

Lääketiedepäivillä käsitellään ajankohtaista terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen ja yhteistyöhön liittyviä asioita Suomen ja Karjalan tasavallan välillä.

Päivien erityisteemana on perusterveydenhuollon palvelut muuttuvassa toimintaympäristössä. Aineina ovat sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteet ja palvelut, terveydenhuollon sähköiset palvelut ja tarttumattomien tautien ehkäisyn mahdollisuudet.

Lääketiedepäivät on tarkoitettu suomalaisille ja venäläisille terveydenhuollon asiantuntijoille, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä vastaaville organisaatioille ja lähialueyhteistyötä tekeville tahoille kuten järjestöt, kunnat, kaupungit.

 

Ohjelma ladattavissa täältä

Ilmoittaudu tästä   

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Karjalan XV Lääketiedepäiville!

Avatar

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.