Ilman päihteitä – Katsaus riippuvuuksien maailmaan

/

EHKÄISEVÄN PÄIHDETYÖN WEBINAARI 9.11.2021 klo 12:00 – 15:45

Tästä on kyse,
asiantuntijat kertovat ehkäisevän päihdetyön tulevaisuudesta, alkoholiriippuvuudesta ja huumeita käyttäviin kohdistuvista ennakkokäsityksistä sekä yleistyksistä, kun digitaalipelaaminen harrastuksena vie hankaluuksiin, ja mikä on nikotiinivieroituksen nykytila ja tulevaisuus?

Teppo, Mika, Jenni ja Markku,
Mikä on heidän tarina? Heillä kaikilla on omakohtainen kokemus päihde- ja peliriippuvuudesta.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Savuton työryhmä ‑Nikotiiniton Pohjois-Karjala 2030 järjestää ehkäisevän päihdetyön webinaarin. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan päihdeteemoista asiantuntijoiden ja henkilöiden, joilla on omakohtaista kokemusta vuosien varrelta päihde- ja peliriippuvuudesta.

Webinaari on tarkoitettu ehkäisevän päihdetyön päättäjille, ammattilaisille, järjestöille, vapaaehtoisille ja opiskelijoille sekä muuten aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoa: Tiina Vlasoff, terveyden edistämisen asiantuntija
050 579 0604, tiina.vlasoff@pkkansanterveys.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ viimeistään perjantaina 5.11.2021.
Webinaariin osallistujille lähetetään Teams osallistumislinkki maanantaina 8.11.2021.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.