Tulevissa tapahtumissa asiaa muun muassa diabeteksen hoidosta

/

netti-semppi-0020

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Väestöterveyttä yhteistyöllä -hanke on marraskuussa mukana monen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän tapahtuman järjestämisessä. Perjantaina 14.11. vietetään Maailman diabetespäivää, ja päivän teemaan liittyen kello 10-13 järjestetään tapahtuma yhdessä Keski-Karjalan diabetesyhdistyksen ja Marttojen kanssa.

Tiistaina 18.11. Joensuun Virastotalolla kello 10-14 järjestetään Maahanmuuttajien mahdollisuudet -teemapäivä. Tapahtumassa esitellään maahanmuuttajien mahdollisuuksia opiskella, osallistua ja työllistyä. Yhteistyössä on mukana Pohjois-Karjalan viranomaisia, kuntia, oppilaitoksia, järjestöjä, seurakuntia ja yrityksiä.

19.11. kello 10-14 Utran puukoululla vietetään terveyspäivää. Päivän teemana on luotettavaa terveystietoa. Samana päivänä Rantakylän Semppi-terveyspisteellä esitellään yhdessä Aivohalvaus- ja afaasiayhdistyksen kanssa vapaaehtoistoimintaa. 25.11. klo 15-18 Kesälahden Semppi-pisteellä järjestetään diabetestapahtuma.

Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin!

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.