Miten saamme ihmiset liikkkumaan?

/

”Designed by macrovector / Freepik”

MIKÄ MOTIVOI SINUA LIIKKUMAAN?

Kodin läheisyydessä sijaitsevat erilaiset luontoalueet ovat tärkeitä paikkoja kaupungissa ja maaseudulla asuville ihmisille. Niiden saavutettavuus, riittävyys, toiminnallisuus ja houkuttelevuus kannustavat eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan.

Kiihtyvän kaupungistumisen myötä on arvioitu, että kaksi kolmesta ihmisestä tulee asumaan kaupungeissa vuonna 2050. Tämän vuoksi on tärkeää suunnitella ja rakentaa kaupunkeja tavalla, joka edistää ja tukee siellä asuvien ihmisten liikkumista.

Kaikenikäisiä Ihmisiä liikuttaa erilaiset järjestöt ja niiden tarjoamat harrastus- ja urheilumahdollisuudet. Järjestöt ohjaavat, innostavat ja motivoivat ihmisiä liikkumisen pariin kunnosta riippumatta.

TERVETULOA kuuntelemaan ratkaisuja, joilla kannustetaan ihmisiä liikkumaan omassa elinympäristössä.

Seminaarin järjestävät Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen Hyvinvointi, ympäristö ja liikkuminen ‑neuvottelukunta. Seminaaria tukee Itä-Suomen liikuntaopisto, Pohjois-Karjalan Liikunta ry  ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

Seminaari pidetään torstaina 14.11.2019 klo 13 – 16 Carelicumin auditoriossa osoitteessa Torikatu 21 C, Joensuu.

Ilmoittaudu maanantaihin 11.11.2019 mennessä TÄSTÄ

Ohjelma ladattavissa TÄÄLTÄ

 

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.