28 päivää ilman -tapaamiset auttavat irtautumaan nikotiiniriippuvuudesta

/

28 päivää ilman -tapaamiset auttavat sinua irtautumaan nikotiiniriippuvuudesta. Voit valita itsellesi sopivia teemoja joko kasvokkaisista tapaamisista, verkkotapaamisista  tai molemmista. Voit hypätä mukaan mihin tapaamisen tahdot ja osallistua kiinnostaviin teemoihin useammankin kerran!

Tapaamiset ovat osallistujalle maksuttomia ja niitä vetävät tehtävään koulutetut ammattilaiset. Verkkotapaamiset toteutetaan Skype for Business -yhteydellä suljettuina ryhminä. Osallistuja saa Skype-tapaamislinkin sähköpostiinsa tapaamista edeltävänä päivänä.

Alla on listattu kaikki tulossa olevat 28 päivää ilman -tapaamiset. Tapaamisia on mahdollista hakea teemoittain, maakunnittain tai listaamalla kaikki tulevat tapaamiset.

Tapaamiset: http://www.28paivaailman.fi/fi/services

www.28paivaailman.fi

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.