Semppi-salkkujen käyttö- ja varaussäännöt

© Jani Penttinen

Kaikki Semppi-salkut ja pop up ‑varusteet ovat poissa käytöstä 31.8.2020 saakka.

Lainaa Semppi-salkku-materiaalia ja ‑välineitä terveyden edistämisen tapahtumiin Semppi-terveyspisteille tai paikkoihin, joissa haluaisit tuoda salkun terveysteemaa esille. Halutessasi voit varata useammankin Semppi-salkun käyttöösi.

Salkun lainaaminen on maksutonta ja salkun sisältämää esitemateriaalia saa tarvittaessa jakaa. Kun palautat salkun, muista kertoa, jos jokin materiaali on loppumassa. Myös Pop up ‑Semppi-varusteiden lainaaminen on maksutonta.

Semppi-salkkujen ja Semppi-varusteiden kuljetuksesta vastaa salkun lainaaja. Muista varata varauskalenterista kuljetuksiin tarvittava aika, esim. käyttöpäivää edeltävä ja sen jälkeinen päivä. Laita viestikenttään tieto, milloin haet lainaamasi tavarat, mikäli tiedät sen jo salkkua varatessasi.

Salkkujen ja varusteiden lainaamisaika kuljetuksineen on enintään 5 arkipäivää sekä noutaminen ja palautus arkipäivinä klo 8 — 16 välillä, ellei toisin ole sovittu. Lainaamisaikana salkun sisällöstä vastaa aina lainaaja.

Palauta Semppi-salkku ja Semppi-varusteet siistissä kunnossa. Täytä salkussa oleva palautelomake ja jätä se salkkuun päällimmäiseksi. Keräämme lomakkeen avulla käyttäjä- ja kohderyhmätietoja.