Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus etsii nuorta assaria!

/

Pohjois-Karjalan kansanterveys ry hakee tiedotus- ja tapahtuma-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.9.2018 – 30.6.2019 (10 kk). Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II -avustusohjelmaa, joten hakijan tulee olla alle 30-vuotias ja palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.

Tiedotus- ja tapahtuma-assistentin tehtävät:

Tehtäviisi kuuluu sosiaalisen median ja verkkosivujen päivittäminen sekä mediatiedotteiden ja juttuvinkkien kirjoittaminen printtimediaan. Toimit myös eri tapahtumien avustajana (suunnitteluvaiheessa ja paikan päällä). Lisäksi tehtäviisi kuuluu kokousten valmistelussa avustaminen, arkistointi- ja muut toimistotehtävät.

Vaatimukset:

Tiedotus- ja tapahtuma-assistentilta edellytämme kiinnostusta järjestökenttää kohtaan, joustavuutta, reipasta ja aktiivista työotetta ja hyviä atk-taitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista taitoa. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteisötaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta ja luovuutta.

Tarjoamme:

- Mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden terveyden edistämisen kehittämistoimissa (voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sovitusti)

- Tukea työelämävalmiuksien edistämiseen ja jatkotyöllistymismahdollisuuksien parantamiseen

- Kokoaikatyö

- Palkka 2100 €/kk

 

Hakeminen:

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 23.8. klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@pkkansanterveys.fi

Lisätietoja: Kari Hyvärinen 044 322 4848 tai kari.hyvarinen@pkkansanterveys.fi

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.