Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen kumppaneille tarjolla MAKSUTON ELÄKEVALMENTAJAKOULUTUS

/

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus ja Ikäinstituutti aloittavat yhteistyön Elämäni eläkevuodet — liikettä ja mielenvoimaa ‑hankkeessa. Elämäni eläkevuodet ‑valmennus on P‑K kansanterveyden keskuksen kumppaneiden käyttöön tarkoitettu kokonaisvaltainen hyvinvoinnin konsepti. Maksuttomat valmennusryhmät ovat suunniteltu juuri eläkkeelle siirtyneille, vähän liikkuville ja heikomman tulotason omaaville henkilöille, jotka haluavat etsiä uutta virtaa eläkevuosiinsa.

Sinustako vapaaehtoinen eläkevalmentaja?

Etsimme Elämäni eläkevuodet  ‑valmentajakoulutuksiin vapaaehtoisia valmentajapareja (katso liite). Jos olet jo eläkkeellä, sinulla on kokemusta ryhmänohjauksesta ja olet kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, olet etsimämme henkilö. Vapaaehtoisena vertaisvalmentajana opit lisää valmentavasta otteesta, tutustut uusiin ihmisiin ja teet merkityksellistä työtä toisten ja omalle hyvinvoinnille. Kenet voisit houkutella valmentajapariksesi?

Kevään 2019 Elämäni eläkevuodet ‑valmentajakoulutukset

9.–10.5. Tampereella
23.–24.5. Kuopiossa

ILMOITTAUTUMINEN ja LISÄTIETOA

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus
toiminnanjohtaja Kari Hyvärinen
kari.hyvarinen@pkkansanterveys.fi, p. 044 322 4848

Ikäinstituutin yhteyshenkilöt
koordinaattori Markku Holmi
markku.holmi@ikainstituutti.fi, p. 040 081 4834

suunnittelija Taru Tanskanen
taru.tanskanen@ikainstituutti.fi , p. 040 579 3729

 

Lue lisää www.liikkeellavoimaavuosiin.fi/elakevalmennus

 

Elämäni eläkevuodet – liikettä ja mielenvoimaa ‑hanke (2019–2021) innostaa kansanterveys- ja eläkeläisjärjestöjä perustamaan vapaaehtoisten vertaisohjaajien vetämiä eläkevalmennusryhmiä. Tällä hetkellä hankekumppaneita ovat Sydänliitto, Eläkkeensaajien Keskusliitto ry, Eläkeläiset ry ja Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus.

Avatar

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus

Terveempi Pohjois-Karjala. Tämä oli Pohjois-Karjala projektin ydin, ja samaa työtä Kansanterveyden keskus jatkaa tänäkin päivänä. Järjestämme koulutuksia ja kampanjoita, teemme yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja yhdistysten kanssa sekä vaikutamme erilaisissa tapahtumissa. Kaiken keskiössä on yksi tavoite: hyvinvoiva ihminen.