Uusi työntekijämme Nona nauttii tapahtumien järjestämisestä ja suomalaisesta luonnosta

/

Viime viikon alussa saimme työporukkaamme uuden jäsenen, kun tapahtuma- ja tiedotusassistentin tehtävässä aloitti Nona Näsänen. Syntyjään saksalainen Näsänen rakastui Suomeen vaihto-opiskelijana ja palasi myöhemmin jäädäkseen. Varsinkin tapahtumien järjestäminen on 28-vuotiaan enolaisen sydäntä lähellä.

Mikä sai hakemaan meille töihin?

Kokemukset omasta perheestä saivat hakeutumaan paikkaan, jossa pääsee itse tekemään terveyden edistämisen työtä. Kun on saanut itse apua, haluaa antaa yhteiskunnalle jotain takaisin. Tykkää toimistotyöstä ja tapahtumien järjestämisestä. On mukava tehdä asioita, jotka tietää osaavansa hyvin. Luin työpaikkailmoituksen ja päätin hakea!

Olet alun perin kotoisin Saksasta, miten päädyit Suomeen?

Olin Savonlinnassa vaihto-oppilaana 2006 ja halusin tulla tänne uudestaan ja uudestaan. Nykyään olen Suomen kansalainen ja asun Enossa perheen kanssa.

Mikä Suomessa viehätti?

Suomen kesä: valoisa ja vihreä, luonto ihana ja kaunis. Suomalainen mentaliteetti tuntui kodikkaalta, erityisesti rehellisyys.

Mitä odotat meillä työskentelyltä?

Haluan oppia uutta ja saada uusia kokemuksia. Olla hyödyksi niissä asioissa missä olen hyvä ja tutustua toimialaan. Jokainen päivä tulee varmasti olemaan vähän erilainen

Lopuksi kerro jokin vinkki terveellisiin elämäntapoihin liittyen:

Mene ulos: siellä voi urheilla ja harrastaa hyötyliikuntaa. Aina löytyy jotain tekemistä.

Anssi Kekkonen

Anssi Kekkonen

Kirjoittaja työskentelee ammattiautoilijoiden istumisen tauottamiseen ja fyysiseen aktiivisuuteen tähtäävässä Taksistartti-hankkeessa.